Printer Friendly Version ДЕСЕТА КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКЕ МЕДИЦИНСКЕ ДИЈАСПОРЕ - БЕОГРАД 20-22. ЈУН 2019. ГОДИНЕ @ 20 February 2019 11:30 AM

Десета конференција српске медицинске дијаспоре одржаће се у Београду од 20. до 22. јуна 2019. године, под покровитељством Њ.К.В. Принца Александра и Катарине Карађорђевић. Циљ конференције је да се српски лекари из иностранства и међународни медицински стручњаци окупе у мисији подршке српском здравственом систему.

"Њ.Е. г-дин Ивица Дачић

Министар спољних послова

Кнеза Милоша 24-26

11000 Београд

 

Ваша Екселенцијо,

 

Са задовољством Вас обавештавамо да је у току процес организовања Десете конференције српске медицинске дијаспоре која ће се одржати у Београду, од 20. до 22. јуна 2019. године, под покровитељством мог супруга и мене. Пријем за све учеснике одржаће се 20. јуна 2019. године у Краљевском двору. након чега следи вечера у част наших предавача и наших партнера.

Циљ Конференције је да окупи српске лекаре из иностранства као и међународне медицинске стручњаке да се удруже у мисији подршке српском здравственом систему промовишући солидарност, пријатељство и размену знања.

Поред Министарства спољних послова, наши партнери у организацији Конференције су и Министарство здравља, Светска здравствена организација, Медицински факултет, Универзитетска дечија клиника, Лекарска комора Србије и Краљевски медицински одбор.

Била би нам велика част да Министарство спољних послова подржи Десету конференцију српске медицинске дијаспоре објављивањем информације о њој на својој интернет страници, као и упућивањем амбасадоре Србије у иностранству да обавесте наше лекаре у земљама у којима су на служби о овој важној конференцији.

Радујемо се Вашем учешћу на свечаном отварању у хотелу Хилтон у Београду, у четвртак 20. јуна 2019. у 9:00 сати, као и Вашем званичном обраћању лекарима који присуствују Конференцији.

Искрено Ваша,

Њ.К.В. Принцеза Катарина"